Produkter til haring stik (12)

Flad sardin

Flad sardin

Tilgængelig frossen
Pangafileter

Pangafileter

IQF / IWP
Sardiner i Olie - Dagligvarebutik

Sardiner i Olie - Dagligvarebutik

Clubdåse 125g, Naturlig eller Krydret
Små rensede blæksprutter - Cephalopod-serie

Små rensede blæksprutter - Cephalopod-serie

Små blæksprutter i flødesauce med persille: Forbered en persillade (hvidløg & persille). Tø dine små blæksprutter op. Vi anbefaler at tø dine blæksprutter op under vand lige før tilberedningen. Steg dine blæksprutter på en pande med olivenolie, tilsæt din persillade for at opnå en jævn gylden farve. Krydr efter smag. Tilsæt fløden og lad det simre i 4 minutter ved lav varme. Server med hvid ris eller dampede gulerødder.
PESK BIZ - Torskefiskepind

PESK BIZ - Torskefiskepind

PESK BIZ er et navn af bretonsk oprindelse, der betyder bretonsk fiskestang. Dette navn er ikke valgt tilfældigt, da det afspejler autenticiteten af vores håndværk. PESK BIZ er også vores sortiment af 3 premium referencer, fremstillet af fangsten fra vores 2 skibe: Joseph Roty II og Emeraude. Vore råvarer transporteres derefter til vores værksted i Saint-Malo for at forberede de bretonske fiskestænger! Sprog på pakken: FR Total holdbarhed: 60 dage Garanti holdbarhed ved afsendelse fra fabrik: 35 dage
Skinpakning til frisk fisk

Skinpakning til frisk fisk

Skinpakning til frisk fisk
Dentex Dentex

Dentex Dentex

Dentex Dentex
Pangasfilet

Pangasfilet

IQF
Rød snapper steak

Rød snapper steak

Rød snapper steak
Hele udrensede røde snapper

Hele udrensede røde snapper

Hele udrensede røde snapper
Rensede blæksprutte-rør - Cephalopod-serie

Rensede blæksprutte-rør - Cephalopod-serie

1 pakke blæksprutte-tuber, hvidløg, løg, fyld (kød eller fisk efter eget valg), salt, peber, persille, tomatsauce, olivenolie, "aioli" og hvidvin. Vi anbefaler at tø dine blæksprutte-tuber op under vand lige før tilberedning. Fyld tuberne med det fyld, du vælger, og luk enden af tuben med en tandstik. Sauter hvidløg, løg og persille. Tilsæt tomatsauce og hvidvin. Kom de fyldte tuber i og lad det simre i 25-35 minutter ved lav varme. Ved servering, bland aioli med saucen. Anret med pasta eller ris.
Frosne Sorte Hellefiskefileter (bifangst) - PBI, uden skind (Reinhardtius hippoglossoides)

Frosne Sorte Hellefiskefileter (bifangst) - PBI, uden skind (Reinhardtius hippoglossoides)

Fanget ansvarligt af vores skib Emeraude i Nordøstatlanten (FAO område 27 - underområder I, IIa, IIb IIIa & VI), er vores PBI sorte hellefiskefileter (Reinhardtius hippoglossoides) fremstillet af 100% vilde fisk. Vi anvender en streng udvælgelse af fisk for at skabe vores produkter med meget høje kvalitetsstandarder. De bliver fanget og fryset inden for 12 timer efter fangst, alt sammen i åbent hav. Vi tilbyder vores ikke-kalibrerede PBI sorte hellefiskefileter i emballage på 6,8 kg Interleaved til B-to-B. Tøv ikke med at dele dine behov med os og anmode om flere oplysninger om vores produkter!